Hvad er din bolig værd?

hvad er din bolig værd

Når man skal sælge sin bolig, er det selvfølgelig en fordel at have en idé om, hvad man kan forvente at få for boligen. Det er ikke altid lige nemt at finde ud af, hvad man skal kigge efter, når man skal vurdere sin bolig. Men her får du nogle tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du vil finde ud af, hvad din bolig er værd.

Få en vurdering af din bolig

Den bedste måde at finde ud af, hvad din bolig er værd, er at få en vurdering af boligen. Du kan også vælge at få en vurdering hos en ejendomsmægler. En ejendomsmægler vil dog ofte koste et gebyr, medmindre din bolig bliver listet hos mægleren, men så får du også en professionel vurdering, hvor markedsvilkår bliver taget i betragtning. En vurdering af din bolig er en god idé, fordi du her får et mere præcist billede af, hvad din bolig er værd. Det kan være svært at vurdere sin egen bolig, fordi der kan være faktorer, man ikke selv er bevidst om. En mulighed kan også være at søge på din bolig her:dingeo.dk

Kig på boliger der ligner din

En anden måde at finde ud af, hvad din bolig er værd, er ved at kigge på boliger der ligner din. Du kan for eksempel kigge på boliger i samme område, med samme størrelse og af samme type af hus (eller nogenlunde). Det kan være en god idé at kigge på flere forskellige boliger, for at få et bedre overblik over, hvad din bolig er værd. Det er ikke altid lige nemt at finde de helt rigtige boliger at sammenligne med sin egen bolig, men hvis du kigger på nogle boliger som lige er blevet solgt og som minder om din, så får du et bedre billede af, hvad din bolig er værd.

Har din bolig ikke helt den værdi, som du gerne vil have – Kan det være en idé at renovere eller lave tiltag på huset, som øger værdien på huset – Til det kan du hente flere tilbud på sider som bygliga.dk – Der kan hjælpe dig med at få priser på fx tilbygning eller en ny terrasse.

Tænk over hvad boligen har af værdi

Når du skal finde ud af, hvad din bolig er værd, så skal du også tænke over, hvad boligen har af værdi. Hvis din bolig ligger i et attraktivt område, så er det selvfølgelig en fordel. Men det er ikke kun beliggenheden, der er afgørende for boligens værdi. Også størrelsen, standen, indretning (ny eller gammelt køkken, opdeling af rum osv.) og evt. tilbygninger til boligen er med til at afgøre, hvad din bolig er værd. Det kan derfor være en god idé at tænke over, hvad din bolig har af værdi, når du skal finde ud af, hvad din bolig er værd. Det er ikke kun boligens ydre, der er afgørende, men også boligens indre værdi.

Picture of dansk magazine

dansk magazine

Leave a Replay

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit