Korte citater om livet

citater om livet

Der findes mange korte citater om livet. Nogle af dem kan vi lære noget af, andre kan give os inspiration og der er som bare er til for at være sjove. Vi har samlet en række af de bedste korte citater om livet, så du kan bruge dem til at blive klogere på livet, blive inspireret eller til at få et godt grin.

Handling giver mere lykke end forsigtighed

 • Charlotte Whitton Dette citat er et godt eksempel på, at når man giver, så giver man et stykke af sig selv væk, og det kan man være sikker på at få igen med renter. Det er det samme med livskvalitet. Når man giver noget væk, et lille stykke af sig selv, så får man det tilbage med renter.

  Vi har alle fået uddelt visse kort i livet, men kortene i sig selv fortæller ikke noget. Det er op til dig at dyrke det, du har i hånden.

 • Pharrell Williams Dette citat minder os om, at det ikke er det, du bliver født med, men hvad du gør ved det, der definerer dig. Så din baggrund og hvad du bliver født med, er ikke noget, du skal lade definere dig, men derimod sørge for at udvikle det du allerede har.

  Livet er en rejse, ikke et mål

 • Ralph Waldo Emerson Citatet fra Ralph skal få dig til at indse, at det ikke er det mål, du når, der er det vigtigste, men derimod den rejse, du tager. Det er rejsen, der udvikler dig, får dig til at lære nye ting og få nye erfaringer. Rejsen udvikler dig som menneske, og det er det, der er det vigtigste i livet.

  Måden til at ændre andres sind er med hengivenhed og ikke med vrede

 • Dalai Lama Dette citat fra Dalai Lama minder os om, at når man prøver at ændre noget hos andre ved at blive vred, så er der ingen, der gør noget ved det. Det er når man fortæller andre mennesker, hvad det er, de gør forkert, at de ændrer deres adfærd, fordi det er en hengivenhed til at få dem til at forstå, hvad det er, de gør forkert, og hvad de kan gøre bedre.

  Vi kan ikke løse vores problemer med den samme tankegang som skabte dem

 • Albert Einstein Dette citat er ikke nogen nyhed. Vi har alle prøvet at have et problem og siddet og gruble over det, og hvad der kan være galt. Men det kan være svært at komme videre, hvis man sidder og grubler over det samme problem igen og igen. Derfor er det vigtigt at du tænker over, hvad det er for en type problem, du sidder med. Er det et problem, som du kusn kan tænke dig frem til, eller er det et problem, hvor du rent fysisk skal gøre noget for at få det løst?

dansk magazine

dansk magazine

Leave a Replay

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit